Абонирай се заВкусенБюлетин

Абонирай се за нашия бюлетин

Как да подобрим здравето си чрез повишаване на вибрациите си

Сподели:

Как да подобрим здравето си чрез повишаване на вибрациите си

Напоследък все повече се говори за енергия, за повишаване на вибрациите, за положително мислене. Когато вибрациите на човек са високи тогава той е здрав, чувства се добре физически и психически.

Всичко е вибрация, вълни от осцилиращи честоти присъстват във всеки наш орган и клетка. Тази електиречска енергия се измерва във мегахерци (MHz). Човешкото тяло, когато е здраво, вибрира на честота между 62-72 MHz. Затова е важно да се научим да поддържаме това ниво.

Още древните гърци са знаели, че ако храната, която приготвят има добра енергия и носи “агапи“ (безусловна любов), то тя ще се превърне в шедьовър, който не само ще бъде много вкусен, но и ще лекува човека. Хубавата новина е че, все повече хора се интересуват от здравословен начин на живот и полагат все повече усилия, за да се информират и поддържат тялото и духа си в добра форма.

Сигурно сами се досещате, че първият начин да повишим вибрациите си е като правилно подбираме храната, която консумираме всеки ден.

С най-висока вибрация са суровите плодове и зеленчуци, ядките, семената, кълновете, зеленолистните растения, суровите пчелни продукти, кленов сироп, веган шоколад, супер храните – като спирулина и годжи бери, прясно изцедени зелени сокове. Колкото по-малко е преработена дадена храна, толково по полезна е тя за нашия организъм.

С най-ниска вибрация са консервираните храни, рафинираните храни, цигарите, алкохола, лекарствата, замразените храни, кафето, газираните напитки, месото. А ето и едно сравнение в цифри – прясно изцеден зелен сок 250 MHz, свежи плодове 80 MHz, бяло брашно 1-2 MHz, консервирана храна 0 MHz.

Освен правилно подбраната храна, трябва правилно да избираме и мислите си, които безспорно се отразяват на вибрациите ни. С най – ниска вибрация (около и под 20 MHz) са чувства и мисли свързани с гняв, омраза, страх, ненавист. С най-висока вибрация са благодарността (600 MHz), радостта (540 MHz) и любовта (500 MHz).

Друг начин да повишите вибрациите и настроението си е чрез чистите етеричните масла. Те имат най-високите честоти от всяко измерено натурално вещество. Част от тях може да използвате и в кулинарията (за това ще ви разкажем подробно следващия път). Може да ги сложите в арома лампи или дифузери, в козметиката си. Топ 5те масла с най-висока вибрация са розовото масло (320 MHz), безсмъртниче (181 MHz), тамян (147 MHz) и лавандула (118 MHz).

essential-oils-3084952_1280
Етерични масла

И не на последно място избягвайте да се храните, когато сте под влияние на силни негативни емоции. Винаги приготвяйте храната си с много любов, за да може по този начин да я заредите с положителни вибрации.

Бъдете усмихнати и позитивни!

Здравейте! Аз съм Галя.

Добре дошли във Вкусната Игра, мястото, където готвенето се превръща в приключение и с най-обикновени продукти ще създаваме истински шедьоври.

Вкусната стая - мястото, където Готвите Творите Вие!

Tasty Game Media -

Работи с нас!

 

Популярни рецепти

Не чакайте цяла година да се обичате!
Шоколадово фондю с кокос, вино и малини / Chocolate & Wine Fondue
Сладки Валентинки - Чийзкейк чашки БЕЗ печене
Два вида коледни палачинки / Two-Way Pancake Christmas Trees
Ароматен крем с райски ябълки и мандарини / Spiced Persimmon & Clementine Pudding
Щрудел с ябълки и червени боровинки / Cranberry & Apple Strudel