Вкусната Стая – Мястото където готвите ВИЕ

Вкусната Стая - Мястото където готвите ВИЕ
Кликнете върху снимката за да се регистрирате във Вкусната Стая

Още си спомням времетo, когато бях на 8 и кака ми подари за Коледа “Празничната готварска книга на Барби”. Книжката включваше десетина интернационални рецепти за деца, които аз с трепет приготвях за всички вкъщи. С някои от тях се справях, ей така по детски, с малка доза късмет и огромно желание. Получаваха се. Други обаче, бяха пълен провал. Колко щеше да е хубаво тогава Барби да беше жива и да ми казваше къде бъркам!

Обичам да готвя откакто се помня. Винаги ми е доставяло огромно удоволствие да приготвя нещо, с което да зарадвам хората около мен. Винаги съм си вярвала, че това е моята съдба, да правя хората щастливи, а тези, които не мога, поне да ги накарам да се усмихнат.

Вкусната Стая е един проект създаден с много любов, много подкрепа от страна на близки и приятели и много желание от моя страна! Бих желала да подаря усмивки на малки и големи, да ги накарам да изкарат на бял свят твореца в себе си, да заобичат готвенето и да усетят магията на собствените си творения.

Във Вкусната Стая най-малките ни гости ще се научат да приготвят различни вкусотии безопасно. Ще си правим тематични уроци, вдъхновени от приказки и детски филмчета. А за по-големите сме приготвили истински шедьоври от гост готвачи, които ще ви научат на някои от най-големите тънкости в готварството.

Вкусната Стая е една машина за усмивки!

Абонаментът е напълно безплатен! Аз вярвам, че заедно ще се забавляваме много, ще творим, ще се смеем, ще обменяме опит и идеи.

Затова ви каня от сърце да се присъедините!

Защо да го направите?!

Как да се присъедините към “Вкусната Стая?

Лесно е! Просто се регистрирайте като кликнете върху линка по-долу и попълните всички данни.


Кликни ТУК за да се регистрираш за “Вкусната Стая”