Абонирай се заВкусенБюлетин

Абонирай се за нашия бюлетин

Първата любов и Коледа / The First Love & Christmas

Сподели:

Първата любов и Коледа

Първата ни любов не винаги е първият човек, с който се срещаме, или целунем.

Нашата първа истинска любов е човекът, с когото съвсем несъзнателно винаги ще сравняваме всеки следващ партньор. Човекът, който никога няма да “преживеем”, въпреки усилията си да убедим себе си, че сме продължили живота си напред, без него…

Замисляли ли сте се някога защо се случва всичко това?!

Първата любов и Коледа

Една от главните причини първата любов да бъде толкова трудно преодолима е нейната чистота и невинност. Незаменимото блажено чувство на първата любов никога не може да бъде повторено, защото веднъж загубим ли невинността си на личностно ниво, тя никога повече не може да се прояви със същата си чистота в друга емоционална връзка.

През живота си ще се влюбваме много пъти. Ще бъдем щастливи, понякога прекалено много даже, но никоя от тези емоции няма да може да се сравни с чистотата на първата ни любов. Чувството е толкова подобно на това, когато откриваме, че Дядо Коледа не съществува. Все още обичаме и се вълнуваме, че е Коледа, но не по онзи начин, по който се вълнувахме, когато го чакахме с нетърпение да дойде с шейната, да почука на вратата и да ни засипе с подаръци.


Магията си е отишла!


Първата любов и Коледа

Осъзнавате ли вече колко общо има между Коледа и първата ни любов?

Всъщност, това е същото топло чувство, което сгрява нашите сърца. През коледните празници всички ние имаме склонността да се връщаме назад към спомените от детството ни. Причината да го правим е същата като причината да се връщаме несъзнателно към спомените за първата си любов.


Искаме да почувстваме МАГИЯТА отново!


Ако обичате Коледа, заповядайте в коледната страница на Вкусната Игра – “The Spirit Of Christmas”. Там ще почерпите вдъхновение за коледни ястия, подаръци, традиции. Ще обменяме спомени и празнични емоции. Можете да споделяте каквото си пожелаете свързано с празника! Очакваме ви! <3


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Здравейте! Аз съм Галя.

Добре дошли във Вкусната Игра, мястото, където готвенето се превръща в приключение и с най-обикновени продукти ще създаваме истински шедьоври.

Вкусната стая - мястото, където Готвите Творите Вие!

Tasty Game Media -

Работи с нас!

 

Популярни рецепти

Не чакайте цяла година да се обичате!
Шоколадово фондю с кокос, вино и малини / Chocolate & Wine Fondue
Сладки Валентинки - Чийзкейк чашки БЕЗ печене
Два вида коледни палачинки / Two-Way Pancake Christmas Trees
Ароматен крем с райски ябълки и мандарини / Spiced Persimmon & Clementine Pudding
Щрудел с ябълки и червени боровинки / Cranberry & Apple Strudel