Вкусната Стая Епизод 8 – В кухнята със сем. Голеви 2


Вкусната Стая Епизод 8 – „С аромат на моркови и есен“


След огромната любов и интерес, които предизвикаха, Мила, Яни и мама Марина се завръщат във Вкусната Стая, за да приготвят не едно, а две ястия. Този път с моркови!

Марина също е кулинарен блогър и създател на Фейсбук страницата Magecreations. В нея ще откриете авторски рецепти за здравословни и красиво поднесени ястия, както и още много Вкусни Игри с Мила и Яни.

Освен кулинар, обаче, моята гостенка е и създател на  красивите престилки, които вече са налични в магазина на Вкусната Игра. Благодаря и от сърце за златните и ръце и сърце!

Ето и някои от моделите:Вижте красивите престилки, които създаде Марина специално за Вкусната Игра ТУК


Ако сте кулинар по душа и обичате да създавате рецепти, присъединете се и вие във Вкусната Стая – мястото, където готвите ВИЕ. Тук ще можете да публикувате ВАШИТЕ ястия, ще участвате БЕЗПЛАТНО в кулинарните работилници за малки и големи и ще се забавляваме много.


Кликнете ТУК за да се регистрирате във Вкусната Стая. БЕЗПЛАТНО Е!


А сега, насладете се на Вкусната Игра на Мила и Яни!

❣️Съветвам ви да гледате епизода с вашите деца. Мила и Яни ще дадат някои полезни съвети за здрави дечица. А какво точно ще ни приготвят, гледайте епизода и ще разберете! 🙂


Абонирайте се за YouTube канала на Вкусната Игра и гледайте първи новите ни видео рецепти. Подготвили сме ви нещо НОВО и много интересно, което ще стартира там през Септември! 🙂


 

Leave a Comment