Вкусната Стая Епизод 5 – В кухнята с Лили


„Отива си лятото, идва есента…“ – В кухнята с Лили


Ето, че отново е Неделя и е време за новия епизод от поредицата „В кухнята с…“. В Епизод 5 на Вкусната Стая – „В кухнята с…“ този път ще ми гостува моя близка приятелка. Тя не е професионален готвач, но определено се справя доста добре в кухнята.

Нейното име е Лилия Маврова. Тя е моден дизайнер и майка на две прекрасни малки слънчица. В днешния епизод на Вкусната Стая, Лили ще приготви две нестандартни ястия с праскови, които си заслужава да се опитат. Аз лично се впечатлих от крайния резултат!

Кръстихме епизода: „Отива си лятото, идва есента…“, защото хванахме прасковите в самия край на сезона. С тези две рецепти изпращаме благополучно Лятото и посрещаме нейно величество, Есента.

 


Ако сте кулинар по душа и обичате да създавате рецепти, присъединете се и вие във Вкусната Стая – мястото, където готвите ВИЕ. Тук ще можете да публикувате ВАШИТЕ ястия, ще участвате БЕЗПЛАТНО в кулинарните работилници за малки и големи и ще се забавляваме много.


Кликнете ТУК за да се регистрирате във Вкусната Стая. БЕЗПЛАТНО Е!


А сега, насладете се на Вкусната Игра на Лили!


Абонирайте се за YouTube канала на Вкусната Игра и гледайте първи новите ни видео рецепти. Подготвили сме ви нещо НОВО и много интересно, което ще стартира там през Септември! 🙂


 

Leave a Comment