Здравейте! Щом сте тук, значи вече успешно сте се регистрирали във “Вкусната Стая”. Благодаря Ви от сърце!!!

Сега можете да изпращате вашите авторски рецепти, които ще бъдат публично публикувани в сайта на Вкусната Игра от ВАШЕ име (или псевдоним, с който сте се регистрирали). Имайте предвид, че ще можем да публикуваме рецептите САМО РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ. Ако все още не сте се регистрирали, можете да го направите като кликнете ТУК.

След регистрация, можете да редактирате личния си профил във “Вкусната Игра” като кликнете на “Влез в моя профил” и се логирате в системата. Ще видите следното на вашия екран:

Добавете снимка, с която желаете да се публикуват вашите рецепти. Може да е Ваша лична снимка, или снимка на ястие, но МОЛЯ, нека да е авторска! Можете да добавите и малко за себе си. Тази информация ще се вижда публично, когато някой разгледа профила Ви.

Правилата за качване на рецепти са само 3:

  1. Качвайте САМО авторски рецепти и задължително със снимка направена лично от ВАС. Включете необходимите продукти и накрато начинът на приготвяне.
  2. Можете да разкажете история към рецептатата, но МОЛЯ пишете на кирилица. За грешки не се притеснявайте, нашите редактори ще ги редактират преди публикуване.
  3. Можете да прикачите повече от една снимка, но САМО 1 ще е налична в сайта.

Как да кача рецепта?

“Вкусната Стая” е създадена за творци, които желаят да покажат това, което могат. Ние с удоволствие бихме желали да ви помогнем да станете “ЗВЕЗДИ В СВОЯТА СОБСТВЕНА КУХНЯ”.

Добре дошли отново! Да готвим заедно!

Поздрави,

Галя