Публикувай рецепта

Здравейте, приятели! Щом сте тук, значи вече сте се регистрирали във „Вкусната Стая“. Благодаря Ви от сърце и Ви обещавам, че заедно ще се забавляваме много!

За да Ви улесня максимално, създадох възможно най-лесната система за качване на рецепти, а именно по имейл. За да можем да публикуваме рецептите Ви, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да сте регистриран потребител.


Ако все още не сте се регистрирали във Вкусната Стая, можете да го направите ТУК.


След регистрация, можете да влезете в акаунта си и да редактирате профила си. Можете да добавите Ваша снимка, име, или псевдоним, с който бихте желали да се публикуват рецептите Ви. Можете да напишете малко повече за себе си. Цялата тази информация ще фигурира публично в профила ви във Вкусната Стая. Ето как да го направите:


А ето и как да публикувате рецепта:


Изпращайте Вашите рецепти на имейл:

vkusnata.staq@gmail.com

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКАТА ЗА ДА НИ ИЗПРАТИТЕ РЕЦЕПТА

Моля, имайте предвид следните правила, когато ни изпращате рецепта:

  • Рецептата трябва да е авторска, или адаптирана от ВАС и задължително със снимка. Моля, изпращайте САМО ВАШИ снимки, които сте снимали лично! Всяка рецепта ще се публикува от ВАШЕ име на сайта на Вкусната Игра.
  • Всяка рецепта трябва да включва пълен списък с необходимите продукти, както и кратки инструкции за приготвяне на ястието.
  • Можете да прикачите няколко снимки, но САМО ЕДНА ще бъде публикувана в сайта.
  • Ако желаете, можете да разкажете история, или да добавите ваши мисли към рецептата, но моля, пишете на кирилица. За правописа не се притеснявайте! Всяка рецепта ще бъде проверена и редактирана от нашите редактори преди публикуване. 🙂
  • Вкусната Стая е отворена за ВСИЧКИ – професионалисти, или любители кулинари, които биха желали да споделят рецептите си, без да създават собствен блог.
  • Блогъри също са повече от добре дошли! Можете да публикувате Вашите рецепти и тук, но не забравяйте да добавите и линк за да получите необходимия кредит за рецептата.
  • Това е всичко! След като ни изпратите рецепта, тя трябва да се одобри от администратор, веднага след това ще можете да я виждате в сайта и да я споделяте навсякъде в интернет пространството. Обикновено това става в рамките на един ден. Всички рецепти от ВАС, читателите, ще можете да видите ТУК.

Очаквам Вашите рецепти с нетърпение! 

Сърдечни поздрави,

Галя